Over ons

Safe-Connect streeft naar een langetermijnrelatie met haar klanten. Door de waarden van de klant centraal te zetten, bieden wij een zo compleet mogelijke service aan. Deze is steeds afgestemd op de noden van de klant. Zo leveren wij elke klant - al 20 jaar - zijn complete pakket aan IT-services.

Ons team

Aanpak

Pragmatisch & oplossingsgericht

Binnen onze dienstverlening trachten wij steeds de meest passende oplossing voor de klant te bieden. Zo vermijden we onnodige kosten omdat de juiste middelen worden aangereikt.

Elke implementatie gebeurt vlot omdat er op voorhand is nagedacht. In het begin van het traject brengen wij de situatie van de klant in kaart. We werken een volledig plan uit waarvan een "Disaster Recovery Plan" steeds deel uit maakt.

Door deze gerichte planning kunnen we achteraf snel handelen en wordt deze inspanning achteraf steevast omgezet in tijdwinst. Ondanks onze strikte organisatie verzekeren we steeds de nodige flexibiliteit om een volledige service aan te kunnen bieden.

Snel en accuraat

Door voor elke klant "Monitored Services" te voorzien beschikken wij permanent over de gezondheidstoestand van uw netwerk. Op die manier kunnen wij de componenten van uw netwerk vanop een afstand bedienen. Ook staan we steeds voor u klaar om u ter plaatse van dienst te zijn indien nodig. Door onze gerichte voorbereiding en planning kunnen wij steeds snel en accuraat handelen.

Met eenzelfde gedachtegang behandelen wij onze klanten die van onze diensten gebruik maken. Wij ontwikkelen samen met de klant een service contract op maat waardoor dringende prestaties onmiddellijk uitgevoerd kunnen worden.

Transparant

Al meer dan 20 jaar werken wij met onze servicecontracten. Deze methode van werken functioneert optimaal als er een volledige transparantie van elke individuele prestatie is. Zo staan wij steeds voor een open rapportering.

Hulp nodig bij het beheren van uw IT-infrastructuur?

doe vooral waar u goed in bent en laat uw it aan ons over.