Oplossingen

Tegenwoordig vallen of staan de meeste ondernemingen bij de werking van hun technologie. Het is daarom van uiterst belang dat uw systemen operationeel blijven. Elke dag wordt er een ontelbare hoeveelheid data verwerkt die voor uw onderneming van onschatbare waarde is. Het is cruciaal dat deze data beschermd en bewaakt wordt, zodat ze niet verloren gaat. Safe-Connect biedt een antwoord op al uw IT-vraagstukken.

Onze diensten

Audit

Safe-Connect voert in het begin van uw service contract een audit uit om uw volledige IT infrastructuur in kaart te brengen. Zo kan er steeds accuraat en snel gehandeld worden.

Managed services

Wij verzorgen uw hele IT-pakket. Updates worden geïnstalleerd zonder dat u er iets van merkt en zonder dat uw operationele activiteiten worden verstoord. Safe-Connect voorziet ook een proactief en preventief onderhoud van uw installaties. Heeft een u probleem? Dan hebben wij het waarschijnlijk al voor u opgelost.

Disaster recovery

Wij stellen steeds een “Disaster Recovery Plan” voor uw bedrijf op. Dit is een soort draaiboek dat ons én u inlicht over wat er moet gebeuren bij een onvoorzien probleem. Op deze manier worden drama’s vermeden en kan er snel gereageerd worden.

gdpr

Safe-Connect beschikt over de passende tools om de implementatie van de GDPR en de compliance van uw onderneming met de nieuwe wetgeving efficiënt te laten verlopen. Wij kunnen u geen juridisch advies geven maar wel helpen om datalekken te voorkomen, technische maatregelen voor te stellen en een dataregister op te stellen. Zo kunt u ook na 25 mei met een gerust gemoed u blijven focussen op uw hoofdactiviteit.

Hulp nodig bij het beheren van uw IT-infrastructuur?

doe vooral waar u goed in bent en laat uw it aan ons over.