Managed Services

Managed Services

Ontzorging

Het risico op verlies van data komt jammer genoeg nog veel te frequent voor. Net daarom bieden wij u een oplossing die de oorzaak van dit verlies meteen detecteert; zelfs voordat dit tot ernstige gevolgen kan leiden. Safe-Connect voorziet een totaaloplossing. Van het beschermen van uw systemen tot het updaten van uw persoonlijke pc.

Op uw maat – Lean

Een grote of kleine onderneming? Wij maken een compleet service contract op maat dat alles omvat. Zo heeft u nooit onvoorziene kosten. Dit voorkomen wij door ons voorstel waarin alle service uren zijn opgenomen. Eén alles omvattende prijs dus. Uw systemen en infrastructuur wordt volledig door ons in kaart gebracht en geanalyseerd.

Operationele continuïteit

Wij verzorgen uw hele IT-pakket. Updates worden geïnstalleerd zonder dat u er iets van merkt en zonder dat uw operationele activiteiten worden verstoord. Safe-Connect voorziet ook een proactief en preventief onderhoud van uw installaties. Heeft een u probleem? Dan hebben wij het waarschijnlijk al voor u opgelost. Een belangrijke waarde van Safe-Connect is het oplossingsgericht werken. Wij starten steeds met het opstellen van een “Disaster Recovery Plan”. Dit is een soort draaiboek dat ons én u inlicht over wat er moet gebeuren bij een onvoorzien probleem. Op deze manier kunnen drama’s vermeden worden en kan er snel gereageerd worden.

Open en transparante communicatie

Safe-Connect fungeert als een altijd bereikbaar aanspreekpunt, aanwezig in uw onderneming of niet. Zo zijn er steeds programmeurs ter uwer beschikking waarbij u terecht kunt voor al uw vragen. Al 20 jaar staan wij voor openheid en transparantie. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk dat de klant een duidelijke periodieke rapportering krijgt waarin onze activiteiten staan uitgelegd.

Ononderbroken service

Een continue service in uw bedrijf of vanop afstand is bij ons ter beschikking. Wij zijn steeds telefonisch bereikbaar bij problemen en staan ook klaar om bij u langs te komen indien nodig. Onze software maakt het mogelijk om van op afstand te handelen. Zo kunnen ook ad hoc services aangeboden worden. U hoeft zich dus op geen enkel moment zorgen te maken, ook niet wanneer er niemand aanwezig is en er zich een probleem voordoet.

Opbouwend

Uw onderneming is constant in beweging, net als uw IT-infrastructuur. De technische wereld evolueert in snel tempo. Daarom stellen we u ook steeds de nieuwste toepassingen op vlak van IT voor. Zo groeit uw onderneming mee met de recentste ontwikkelingen. Samen tillen we uw onderneming naar een hoger niveau. Tot slot staan onze andere afdelingen Leadbooster en Odoo ERP services steeds klaar om al uw commerciële én operationele vragen te beantwoorden.

Hulp nodig bij het beheren van uw IT-infrastructuur?

doe vooral waar u goed in bent en laat uw it aan ons over.